TE KOOP VIA DE WEBSHOP  "SHE a photo-essay"  (2007)   

door Luc ten Klooster,   ISBN 9789081200110

"Door het retrospectieve karakter van dit boek en de focus op het onderwerp krijg je over 100 pagina's erg diverse fotografie te zien maar daar loopt de herkenbare stijl van Ten Klooster als een rode draad doorheen" (Geert Stadeus in de Snoecks 2009, in de rubriek met "enkele van de meest opvallende internationale uitgaven van fotoboeken")

"Het boek straalt een prettig soort eigenzinnigheid uit en doordat de fotograaf mode en conventie aan zijn laars lapt, wordt het een tijdloze serie, hoe actueel de vrouw ook mag zijn".  (FOCUS november 2007,  Robert Theunissen) 

In het boek zijn o.a. diverse beelden opgenomen uit de series "Geketend", de "Anachronismes" en  "Graffitygirl" . Maar er staat natuurlijk nog veel meer in.

96 pag. full colour offset. Hardcover 25x30 cm. 86 foto's in kleur en zwart-wit. Foto's en tekst : Luc ten Klooster met een voorwoord van Sonja Barend.

Het boek is tweetalig Eng-Ned en toont de Vrouw zoals zij in de loop der jaren voor de lens van fotograaf Luc ten Klooster voorbijkwam. Met citaten over vrouwen van beroemde schrijvers en filosofen, van Aristoteles tot Bertrand Russell en Simone de Beauvoir.

Te bestellen voor € 15 inclusief verzendkosten binnen Nederland.

 

Voor andere boeken van Luc ten Klooster zie: 

Boek "Voetstappen in het zand"

Boek "En uit de Aarde verscheen de Mens"