Fotografisch werk:
Omdat er tegenwoordig diverse printtechnieken bestaan is het fotografische werk van Luc ten Klooster te koop in verschillende vormen. Een deel bestaat nog uit klassieke analoge zwart-wit zilver-barietprints met afmetingen tot 30x40 cm. Arbeidsintensieve afdrukken waarvan er geen twee gelijk zijn. Een ander deel van het werk wordt in het vaklab geprint als Lambda-C-print of inkjet artprint op hoog kwalitatief Hahnemühle papier en desgewenst geheel afgewerkt (ingelijst en/of opgeplakt op bv aluminium of dibond) geleverd. Bij veel werken kunnen de afmetingen op bestelling overeengekomen worden. Ook is een deel als canvasprint leverbaar.  Het gaat altijd om gelimiteerde oplages van 3 tot 10, soms tot maximaal 25.

Papierkunst:
De laatste jaren zijn een aantal unieke werken ontstaan (op basis van fotografie) die geprint zijn op papier van oude boeken. Het grootste werk tot nu toe is 'Ecce Homo', een vierluik van in totaal 10m breed. Het betreft steeds unikaten. Ook uw eigen foto kan in opdracht tot zo'n uniek papierwerk omgetoverd worden! 

Objecten:
De laatste jaren creëert Luc ten Klooster ook objecten die weinig of zelfs helemaal niets met fotografie te maken hebben. 

Webshop: Via de webshop zijn momenteel 3 boeken en een aantal kunstwerken te koop. 

Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgave of voor het verstrekken van een opdracht. 
KvK 14112792