Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Boek 'Voetstappen in het zand'

Boek 'Voetstappen in het zand'

Nog een zeer beperkt aantal beschikbaar.  Aanbieding: wie voor 15 maart a.s. een exemplaar koopt krijgt er het boek 'SHE, a photo essay' uit 2007 bij cadeau. Op=Op!  Van het foto- video- en tekstproject 'Voetstappen in het zand' is ook een foto- en tekstboek verschenen. De Amelandse legende van Rixt van het Oerd tot leven gebracht in woord en beeld.
62 pagina's full colour liggend A4 softcover, met vele foto's en teksten (eigen korte teksten/gedichtjes, met ook de originele legende-tekst in het Frysk van P. J. Braaksma). Twee-talig Nederlands-Duits. In eigen beheer uitgegeven, geen ISBN. 
Verkoopprijs €30 incl verzendkosten binnen Nederland.
Bestellen kan via het contactformulier op deze site. 
€30,00

Fotoboek En uit de Aarde verscheen de Mens

Fotoboek En uit de Aarde verscheen de Mens

'En uit de Aarde verscheen de Mens'  2019  Nog een zeer beperkt aantal beschikbaar.  Aanbieding: wie voor 15 maart a.s. een exemplaar koopt krijgt er het boek 'SHE, a photo essay' uit 2007 bij cadeau. Op=Op. In april 2019 heb ik een nieuw boek uitgebracht: 'En uit de aarde verscheen de Mens'. 30x30 cm, 60 pagina's full colour. Gebaseerd op het gelijknamige project dat in 2015 al gestart was en in 2017 zijn eerste expositie beleefde. Het hoofddoel van dit project was de creatie van het grote vierluik 'Ecce Homo', een 10m breed werk dat geprint werd op 400 bladzijden uit een oud misboek en waarop teksten van de Heerlense dichter Harrie Sevriens (+2018) aangebracht zijn. Hierboven staat één van de vier delen afgebeeld. Daarvoor zijn duizenden foto's gemaakt van 21 modellen. Deze modellen werden met leem bedekt als symbool van onze stoffelijkheid en vergankelijkheid. In het boek wordt naast een overzicht van 'Ecce Homo' een groot aantal originele foto's gepresenteerd en bewerkingen die daar uit voort kwamen. In eigen beheer uitgegeven, geen ISBN. € 35 exclusief € 6,50 verzendkosten binnen Nederland. Zie ook de informatiepagina
€41,50

SHE, a photo essay

SHE, a photo essay

Mijn boek met De Vrouw als enig onderwerp. 96 pagina's offset hardcover, ruim 80 kleur en zwart-wit foto's. Met citaten over de vrouw van bekende schrijvers en filosofen. Zie mijn informatiepagina. € 15 inclusief verzendkosten binnen Nederland.
€15,00